Boka din konferens & Kreativa möten på Sundsta!

Sundsta Säteri ligger utanför Norrtälje och öppnar för konferensmöjligheter bara 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi som arbetar på Sundsta har många års erfarenhet av stora och små konferenser. Vi vet hur viktigt det är med personligt engagemang. Vår duktiga personal finns där hela vägen från bokning till utcheckning och ser till att allt går smidigt och är till belåtenhet.

Lokaler och mötesrum fullt utrustade för konferens

På Sundsta finns ett antal olika konferenslokaler. Alla konferenslokaler är utrustade med projektor och Wi-Fi internetuppkoppling. I vår största konferenslokal finns det plats för 60-70 personer i biosittning och i huvudbyggnaden finns det 2 lokaler för upp till 20 personer i vardera. Här har företaget också möjlighet att hyra hela Sundsta men också den pittoreska och charmiga magasinet för event & fest.

Vilken typ av konferens söker ni?

Vi har förmånliga konferenserbjudanden under vissa delar av året, både på våra konferenspaket och på dagkonferens. Ring gärna och prata med oss på bokningen om vilken typ av konferens ni söker. Vi hjälper till att ordna den perfekta konferensen för just ert företag, helt anpassat efter era önskemål och transportbehov. Välj mellan aktiv eller klassisk konferens i genuin Roslagsmiljö – skapa en upplevelse! Kombinera konferensen med en eller flera aktiviteter som t.ex: Golf, paintball, skytte och/eller folkrace.

Vi skräddarsyr konferensen utifrån era önskemål och transportbehov! / Välkomna!

bg_image

Kontakta oss idag

Tel: 0175 60554
Epost: info@sundsta.se

Våra Konferenser

Folkrace Stockholm

Folkracekonferens

Från: 2699,00 kr
Från: 500,00 kr

Konferens

Heldagskonferens

Från: 595,00 kr
Från: 525,00 kr