Boka din konferens & Kreativa möten på Sundsta!

Sundsta Säteri ligger utanför Norrtälje och öppnar för konferensmöjligheter bara 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi som arbetar på Sundsta har många års erfarenhet av stora och små konferenser. Vi vet hur viktigt det är med personligt engagemang. Vår duktiga personal finns där hela vägen från bokning till utcheckning och ser till att allt går smidigt och är till belåtenhet.

Lokaler och mötesrum fullt utrustade för konferens

På Sundsta finns ett antal olika konferenslokaler. Alla konferenslokaler är utrustade med projektor och Wi-Fi internetuppkoppling. I vår största konferenslokal finns det plats för 60-70 personer i biosittning och i huvudbyggnaden finns det 2 lokaler för upp till 20 personer i vardera. Här har företaget också möjlighet att hyra hela Sundsta men också den pittoreska och charmiga magasinet för event & fest.

Vilken typ av konferens söker ni?

Vi har förmånliga konferenserbjudanden under vissa delar av året, både på våra konferenspaket och på dagkonferens. Ring gärna och prata med oss på bokningen om vilken typ av konferens ni söker. Vi hjälper till att ordna den perfekta konferensen för just ert företag, helt anpassat efter era önskemål och transportbehov. Välj mellan aktiv eller klassisk konferens i genuin Roslagsmiljö – skapa en upplevelse! Kombinera konferensen med en eller flera aktiviteter som t.ex: Golf, paintball, skytte och/eller folkrace.

Restaurangen med café ”En liten smula på landet” erbjuder vällagad och innovativ mat med viltinslag och i största möjliga mån lokalt odlade ingredienser som gör matupplevelsen total. Här tillverkar man även egna utsökta praliner och nybakade bullar/kakor och med allt annat gott så är det svårt att slita sig från cafét.

– Det är Sundsta Säteris restaurangrörelse med Therese Baalack “En liten smula” som i flera år har kreerat och levererat tårtorna till Nobelbankettens efterfest! – White Guide rekommenderar café “En liten smula på landet”.

Vi skräddarsyr konferensen utifrån era önskemål och transportbehov! / Välkomna!

bg_image

Kontakta oss idag

Tel: 0175 60554
Epost: info@sundsta.se

Våra Konferenser

Folkrace Stockholm

Challengekonferens

Från: 1895 kr

Folkrace Stockholm

Folkracekonferens

Från: 2499 kr
Från: 500 kr

Konferens

Heldagskonferens

Från: 595 kr
Från: 450 kr

Konferens

Skyttekonferens

Från: 1095 kr