Restaurang Mynta & Meliss & Konditori En Liten Smula på Sundsta Säteri (Norrtälje)

Vi lagar och bakar allt från grunden med kärlek och väl valda råvaror. Vi kan erbjuda allt från picknickkorg på cykelturen till fest, bröllop, catering, fika och lunch. I en härlig miljö och med vacker utsikt vill vi ge Er ljuvliga tillfällen och njutning för alla sinnen tillsammans med nära och kära, affärsvänner och kollegor!

Öppet varje dag från 09:00 – 16:00

För mer info & bordsbokning, klicka här

Lunchbuffé alla vardagar – 115 kr – kl 11:00-14:00

Helgbrunch – 295 kr – kl 11:00-15:00

Dagens lunch i Norrtälje: Varje dag kl 11:00-14:00 serveras en lunchbuffé på Sundsta Säteri med nybakat bröd inklusive nybryggt kaffe & kaka!

Ring eller mejla gärna och hör med oss om ni önskar komma på tider utöver våra öppettider.

Fika på En Liten Smula Välkomna in på en mysig fika där allting bakas från grunden med kärlek och kunskap i vårt lilla konditori på Sundsta Säteri!

Smakfullt, Sundsta Säteri´s skafferi & gårdsbutiken Smakfullt Ligger i direkt närhet till restaurangen En Liten Smula på landet på Sundsta, Roslagprodukter, hantverk & massa godsaker!

VÄLKOMNA TILL EN LITEN SMULA & SUNDSTA SÄTERI! 

Vi är glada och stolta över att vara så nära naturen. Vi plockar egna äpplen och pressar must, lagar äppelmos & marmelad och bakar kakor. Vi har krukor med härliga örter och köksgrönt, fläder, slånbär och nyponbuskar pryder golfbanan samt ger vackra blad till rosensocker & inläggningar. Här bakas allt själva- från småkakor till knäckebröd & bröllopstårtor! Sylt, marmelader & praliner är ett hantverk och vårt sätt att vara så egenproducerande vi kan. Vi köper råvaror efter säsong -det betyder- vin, som har en tanke bakom tillverkningen, kaffet efter bönan, choklad och tee efter plantagen…

Välkommen att njuta av vår filosofi!