Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Jägarexamen Intensivkurs

21 / 09 / 2018 kl 08:00 - 23 / 09 / 2018 kl 15:00

9399kr

Jägarexamen på 3 dagar, på 50 minuters avstånd från Stockholm, Arlanda och Uppsala!

Välkommen att ta din jägarexamen i intensivkursformat på Sundsta Säteri!

Under tre långa och intensiva dagar från tidig morgon till sen kväll så lär vi ut teori, säker vapenhantering och skytte samt genomför samtliga prov. Därtill så talar vi om kötthantering och tillagning, oftast visar vi dig även praktiskt hur man tar ur samt flår ett vilt. Vi kikar på biotoper, vildsvin och hjortar under kursen, eftersom miljön här minst sagt är jaktlig. Vi äter gott och härproducerat viltkött och skrattar mycket under våra kurser.

I priset ingår allt du behöver för att ta din examen, helpension, lån av vapen, ammunition och ett teorimaterial. Det enda som tillkommer är de officiella provavgifterna, från 1050 kr samt att vi starkt rekommenderar att köpa någon av de två böcker som finns för Jägarexamen och som du kan beställa från oss. Observera att du måste studera teori före kursen! Vi erbjuder också möjligheten att genomföra utbildningen på engelska. Har du dyslexi eller andra språksvårigheter kan du genomföra teoridelen muntligt.

Efter kursen så har vi regelbundna träningsskytten mot lerduvor med instruktion samt en Facebookgrupp för våra fd elever där man kan ställa frågor om allt från jakt och vapen till recept eller bara diskutera olika ämnen.

Vill du sedan fortsätta att lära dig mer om jakt, (jägarexamen är trots allt bara ett första steg), så kopplar vi vår jakt allt mer mot utbildning. Vi har klubbar för nya jägare, arrangerar nybörjarjakter, stycknings och viltmatlagningskurser med mera.

Provavgifter som erläggs på plats tillkommer enligt Naturvårdsverkets gällande prislista, för närvarande ca 1050 kr. 

Olika momssatser förekommer:

  • Skyttepaket jägarexamen 6% moms
  • Helpension 12% moms
  • Teoripaket 25% moms

Detaljer

Börjar:
21 / 09 / 2018 kl 08:00
Slutar:
23 / 09 / 2018 kl 15:00
Pris:
9399kr
Evenemang Kategori:

Plats

Sundsta Säteri
Sundsta Säteri
Norrtälje, 761 91 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0175 605 54
Webbplats:
www.sundsta.se