Månadsbrev Mars & April

9-hål greenfee

Hej igen och varmt välkomna till golfsäsongen 2021. 

Torsdagen den 1/4 öppnade vi 18-hålsbanan för spel med ordinarie greener och tees. 

(Provisoriska tees på hål 9 och 11 tills de nya öppnas för spel) 

Sedan öppningen har vi haft många nya och gamla spelare på banan, med högst tryck på helgerna då vi hittills haft en väldig tur med vädret. 

Nytt för i år och framåt är att vi kräver att man ALLTID bokar in en starttid innan spel, detta då vi får statistik från bokningssystemet om hur många varv som spelas på banan. Detta gäller även om ni är helt själva på banan. Vänligen respektera detta framöver. 

Vi har fått en otroligt bra respons på de jobb som utförts under vintern. Dessa kommentarer sporrar oss att fortsätta planera för fler förbättringar. 

Våra greener får också mycket beröm, Kim von Essen som under 2020 tog över ansvaret har gjort ett fantastiskt jobb och verkligen visat vad han kan. Enligt Kim finns det dock mycket kvar att ”hämta” i greenerna så förhoppningsvis blir dom ännu bättre de kommande åren. För att behålla greenerna i bra skick är det väldigt viktigt att vi hjälps åt att laga nedslagsmärken på greenerna. (Även om det inte är ditt eget) 

Ett tydligt bevis på att vi är på rätt väg ser vi på medlemsantalet som snabbt ökar. 

Med facit i hand kan vi säga att vi blev klara med alla ”vinterprojekt” i tid inför öppningen! Vi vet att det finns saker kvar att göra, men har gott om tid inför nästa säsong och planeringen pågår redan. 

Som tidigare nämnt fakturerar vi inte medlemsavgifterna per automatik. Dessa köps via www.sundsta.se eller i kansliet under säsongen. 

Nu hoppas vi på varmare väder så att gräset växer lite snabbare. Följ oss gärna på Facebook för uppdateringar och bilder. 

Varma golfhälsningar. /Peter Jungstedt
Golf Manager 

Sundsta 2021-04-22 

0175-60553 golf@sundsta.se