TIDSBOKNINGEN VIA SWEETSPOT

Vi använder Sweetspot som bokningssystem. Därför behöver du ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot. Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen. Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid genom bara tre klick i appen.

Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar här. Vi får ett modernt system som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats. Detta är ett steg att alltid arbeta för att skapa en attraktivare anläggning där vi kan lägga resurser på det som skapar värde.

Några fler fördelar:

  • –  alla du spelar med blir automatiskt dina golfvänner
  • –  kostar inget extra och vi kommer under hösten få en egen startsida med klubbinfo
  • –  ställ in din hemmaklubb vilket gör det enkelt för dig att boka din tid Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt. Vänliga hälsningar, Receptionen